Centrul de cercetare Evaluarea Riscului Seismic (CERS) si Departamentul de Constructii de beton armat (DCBA), cu sprijinul Facultatii de Constructii Civile, Industriale si Agricole (FCCIA) si al Facultatii de Inginerie in Limbi Straine (FILS) din UTCB va invita la conferinta tehnica

„Building damage caused by the recent big earthquakes in China and Nepal”

sustinuta de Dr. Matsutaro SEKI (Japonia)
pe data de 02 octombrie 2015, între ora 14:00 și ora 16:00 (FCCIA, amfiteatrul I2).

Dr. Seki este expert in domeniul ingineriei seismice al Agentiei de Cooperare Internationala a Japoniei (JICA) si cadru didactic asociat la Institutul Internațional de Seismologie și Inginerie Seismică din Tsukuba, Japonia.
Dr. Seki a lucrat timp de 2 ani și jumătate la Centrul National pentru Reducerea Riscului Seismic, Bucuresti, ca expert în cadrul proiectului tehnic JICA de cooperare pentru reducerea riscului seismic (2002-2008). A participat în România la numeroase evenimente științifice în domeniul ingineriei seismice. După plecarea din România a participat ca expert la misiuni ale JICA în China și Bangladesh. Înainte de misiunea din București a condus activitatea de cercetare în cadrul uneia dintre cele mai mari companii de construcții din Japonia: Obayashi Corporation.

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button